UTUSAN MENIPU LAGI…1 Malaysia kena tipu

Korang ingat tak berita hangat semalam, berkenaan pembunuhan isteri oleh seorang suami yang berusia emas gara-gara kecewa dan tertekan dengan keputusan isterinya itu…  Yang menjadi masalahnya ialah gambar yang cuba di “biru”kan oleh Utusan berbanding akhbar-akhbar lain.

Utusan nie memang akhbar pembohong.

DailyChilli

Daily Chilli

AHMAD / KES BUNUH / ALOR SETAR

Berita Harian

HMetro

Harian Metro

TheStar

The Star

Utusan

UTUSAN Menipu – payung jadi semua biru…. hahahahahahahahahah

SHAHRUL PESHAWAR – kesian mamat yang buat “touch up” nie, masa dia siapkan kerja mesti boss puji giler, tapi lepas orang banding dengan soratkabar lain – nasib kaulah labu…

1 Comment

Filed under Bencana Manusia

One response to “UTUSAN MENIPU LAGI…1 Malaysia kena tipu

  1. hui… jernih betul lah pandagan tuan! sah.. buat apa nak sembunyi maksudnya hendak selindung lambang tu lah ye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s