EM di Kulim Bandar Baharu sedia untuk diguna

Alhamdulillah.

EM yang dibuat di Kulim Bandar Baharu sudah siap untuk digunakan.  Ketiga-tiga jenis EM tu nampaknya menjadi dan bertenaga.  Jika anda berminat nak buat kursus EM ni, boleh jemput saya… cuma terus terang kita cerita kat sini kenalah tolong tengok-tengokkan kos perjalanan tu sikit. 

Bulan April nie saya ada empat kursus – dua untuk student, satu untuk EM dan satu lagi untuk Teambuilding.  Saya ambil charge untuk teambuilding je, harga aku letak mesti consultant lain marah… sebab kacau market.  Isteri aku pun selalu marah, sebab dia kata aku asyik nak buat “charity” je… hahahahahahahhaha… Jiwa sukarelawan nie hanya sukarelawan je yang tahu.

Shahrul Peshawar

2 Comments

Filed under Kempen-kempen

2 responses to “EM di Kulim Bandar Baharu sedia untuk diguna

  1. sya bermnat nk kursus em ni…
    klu abg free tlg kol sya utk bincang …
    0134604960

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s