Bantuan kepada Mangsa Banjir Pakistan Ogos 2010

Maaf, lama tak update.

On the ground, mana sempat nak update. 

Flight kali ini agak melelahkan.  Dari KUL ke BKK, kemudian dari BKK ke ISB pulak.  Dari BKK ni kena transit 5 jam dulu. Bebuka kat dalam flight je.

Sampai-sampai je, ubat-ubat yang dibawa kena tahan, atas alasan yang tidak konsisten.  Memang dah dijangka pun, cumanya yang leceh tu ialah kami nak bergerak dah, malas nak balik ke airport untuk selesaikan hal ubat nie.  Hujung minggu confirm cuti, tu yang leceh jadinya.   Apapun kami doa agar semua selesai, alhamdulillah, selesaipun. 

Untuk citer lanjut, korang baca aje kat blog Dr. Azwan yang ikut sekali dengan aku, dia nie rajin menulis…

http://drazwan.blogspot.com/

nak beli “spek”?

inilah sahur kami, telur goreng, roti naan dan krim susu…

pepatah Pashtu – “Tanpa sekuntum bunga, musim bunga tetap tiba”

anda sanggup?

mamat penjual buah

membersihkan anggur…

oklah, aku tak boleh lama, takut elektrik putus lagi.. apa

memang putus pun…

Leave a comment

Filed under Belasungkawa, Bencana Alam, Di Minda Saya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s