Salam Kemerdekaan dari Peshawar

Assalamualaikum

Buat semua pengunjung blog yang dikasihi, kami, petugas Malaysian Relief Agency yang kini berada di lapangan bagi melaksanakan misi bantuan kepada mangsa banjir Pakistan di daerah Charsadda dan Nowshera, mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan kepada seluruh rakyat Malaysia.

Merdeka!

Shahrul Peshawar

2 Comments

Filed under Di Minda Saya, Humanitarian, sukarelawan

2 responses to “Salam Kemerdekaan dari Peshawar

  1. azam

    Assalamualaikum abg shahrul, apa khabaq? lama tak dengaq khabar? Best tengok pic abg shahrul and dr azwan kat pks. Org dah biasa dan berpengalaman kat pks, senang la nak interaksi dengan org² sana. Macam mana dengan perjalanan program kemanusiaan di sana? Teringat waktu bekerjasama dengan abg shahrul masa kat pks dulu. Boleh join ka kalau ada misi lagi?

    • shahrulpeshawar

      Sdr. Azam, saya memang sedang mencari adik-adik di Karachi, Lahore dan Islamabad. Saya dah hilang contact number saudara, call atau sms saya 019 6159948

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s