LaPANGAN 3 – E-Majallah Malaysian Relief Agency

Assalamualaikum

http://www.scribd.com/doc/47587266/LaPANGAN-3

Aku baru je habis menyemak LaPANGAN (maksudnya On-the-ground) edisi ke 3. Dah boleh dilepaskan untuk tatapan umum, harap tak jadi isu cam INTERLOK dahlah…

Maklumat terkini, Johor semakin lebat hujannya… kami pun tengah pantau perkembangan disana, dengar khabar beberapa daerah dah mula banjir, kami akan mulakan kempen banjir di Selatan pulak kalau keadaan bertambah buruk, sesapa yang nak sukarela membantu, boleh hubungi aku di emel berikut:-

shahrulpeshawar@yahoo.com ataupun sms je aku kat 019 6159948

kalau ada grup dari universiti atau persatuan penduduk nak join kami, amatlah dialu-alukan.

Shahrul Peshawar

Leave a comment

Filed under Bencana Manusia, Di Minda Saya, Humanitarian, sukarelawan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s